2009. szeptember 17., csütörtök

Cocoa és Objective-C könyv magyarul

Bert Altenburg, az AppleScript abszolút kezdőknek című könyv szerzője Alex Clarke és Philip Mougin-nel együtt írta meg a BecomeAnXcoder című művét, amely a Cocoa programozás alapjaival, az Objective-C és az XCode használatával ismertet meg. A könyv alapvetően nem programozók számára íródott, tehát a lehető legjobban leegyszerűsítették a kérdés megközelítését. Ráadásul szabadon letölthető (Creative Commons licensz) pdf, ami már igen remek hír. De tudjuk fokozni.
Major Zoli, aki az Almalapban is sok UNIX-közeli cikket publikált (Major Zoli írásai: Teminal használat 1, 2, 3, 4 és 5.) igen szerény honoráriumért (köszönjük! köszönjük! köszönjük!) most magyarította a művet, minden továbbit itt találsz: http://blog.majorway.info/topic/hu/BecomeAnXcoder/. Köszönjük!

3 megjegyzés:

Attila írta...

Most nem azért, de nekem nagyon kellene ez a könyv (objective-c) és erre a linkre rákattintva már csak a nagy semmi van. Úgyhogy légy szives vagy korrigáld a linket, vagy légyszi küldd el nekem email-ben a könyvet, nagyon megköszönném!

gattila89@gmail.com

Üdv!

Ferenczy Gábor írta...

Szia
hogy Major Zoli blogja hova tűnt, azt nem tudom. Az viszont, amit te keresel, nem is volt ide belinkelve, így a Google keresését használd a megtalálásához, sztem. Sajnálom, de nem tudok neked segíteni.
FG

Lalikavics írta...

Szia!
Innen letöltheted:
http://alkalmazasfejlesztes.blogspot.com/

Megjegyzés küldése