2009. szeptember 17., csütörtök

Hóleopárd könyv (2)

Sok apró változás
Folyamatosan szembesülök azzal a kijelentésemmel, hogy a Hóleóban nincs semmi jelentős változás. Illetve attól függ, kinek mi a jelentős. Az például, hogy a Dreamweaverem meghülyült és olvashatatlan betűkészletre váltott. Font Bookban kiírtottuk a duplikált betűcsaládokat (Edit > Select Duplicate Fonts és Edit > Resolve Duplicate), de ez sem segített. A Time Machine-nel visszahozott Hóleó telepítése előtti prefs sem javított a helyzeten. Grrrr... mondanám.
Az AddressBookban elugrott a nevek abc-sorrendben léte, valami értelmezhetetlen szempont szerint lettek a nevek rendezve. A megoldás egyszerű: Preferences, Following last name, Sort By: Last Name, Address Format: Hungary ... csak azt nem értem, hogy miért kell ezt csinálnom. Apple, nem ehhez szoktattál!
Persze tegnap az is elhangzott egy beszélgetés során, hogy amíg a Leó helyére a Hóleó egy óra alatt felment, addig ez milyen vicces lenne pécés oldalon: a Vistát úgy cseréltem hetesre, hogy minden beállítás, program megmaradt, maximum a fentiekhez hasonló apró zökkenők ráztak meg.

PS: Erre írta Zoli, hogy a 10.5.8 alatt is már wolfram szálas izzó volt ... tudom, válaszoltam, de nekem a Leopárd könyv az origóm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése