2009. november 17., kedd

FCPUG: 30mp-ért 3000 dollár

A hazai Final Cut User Group (FCPUG) fantasztikus pályázatot hirdet, az nyeremények összege meghaladja a 6000 dollárt. De mit is kell ehhez tenni?
A játék ma indult és december 20-val zárul. legalábbis ez az eredményhirdetés időpontja. A díjakra pályázóknak ez idő alatt kell elkészíteni egy maximum hat perces zenés videóklippet saját anyagból. A zsűri három fős, vezetője Pacsorasz Viktor (az Almalap régi ismerőse, de ez most semmit sem jelent).



Az első díj az AJA IO Express, illetve Sapphire utómunka szoftver, valamint az Artbeats szabadon felhasználható professzionális film sablon gyűjteménye, Magic Bullet Text Anarchy, PluralEyes, Toolfarm, Adobe Gyorstalpaló DVD és az első magyar nyelvű Final Cut Pro könyv. A második helyezett az Artbeat szabadon felhasználható professzionális film sablon gyűjteményét kapja, hozzájut a Magic Bullet ToonIt, a Toolfarm és az Adobe Gyorstalpaló DVD-hez, és persze az első magyar nyelvű Final Cut Pro könyvhöz. és ő is megkapja a magyar nyelvű Final Cut könyvet. A harmadik résztvevőé lesz a Magic Bullet Looks, a Toolfarm, az Adobe Gyorstalpaló DVD és az első magyar nyelvű Final Cut Pro könyv.
Ráadásul, aki indul, az automatikusan nyertes is lesz, hiszen a GenArts felajánlásából minden résztvevő egy hónapos licencet kap a Sapphire-hoz.
Részletek: itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése