2011. március 22., kedd

iPad2 - pénteken 19 órától! (ÚJ IDŐPONT)

A legújabb hírek szerint sincs akadálya annak, hogy pénteken - ha jól számoljuk délután öt órakor - az APR boltok megkezdjék az iPad2 forgalmazását. Állítólag több ezer darab iPad2 tart Magyarországra, hivatalosan viszont nem tudható, hogy hány iPadet vennének meg az első nap. Nem tudható, mert az Apple megtiltotta előrendelés felvétel hirdetését, másrészt a három érintett APR (iStyle, Starking és XMS) nem ad ki számadatot. Vidám.
Tekintve az Almalap lassan múló jó hírnevét, azt azért több, iPad2 árusításra kijelölt boltban is elmondtak, hogy várhatóan fél négy, négy felé bezárják az üzletet, hogy kitapétázzák az Apple gyorspostával megküldött reklám-anyagait, elrendezzenek mindent úgy, ahogy azt az Apple elgondolja. Már csak azért is, mert az Apple budapesti irodájának munkatársai árgus szemekkel jegyzetelnek és fotóznak, minden apró hiba is feljegyzésre kerül. Ami egyfelől szőrszál-hasogatás néha, másfelől csak így lehet az Apple presztízs imidzsét (be szép volt ez a jelzős szerkezet) megóvni. Végül ötkor boltnyitás. Ezt követően aznap már csak az iPad vásárlókat szolgálják ki - ezt több üzletben lesz így.
Az egyik üzlet elé már többen bejelentkeztek, hogy előző naptól ott aludnának ... no comment. Szerintem azért az iPad2 bemutató nem akkora durranás, hogy - de mindenkinek a maga sora az, amit kiáll.

2 megjegyzés:

Egy srác Szombathelyről írta...

Az a kérdés, hogy már érdemes odamenni reggel, vagy felesleges és ráér az ember 14:00 netán 15:00 fele odamenni... Nem e lesz kígyózó sor. Mivel nem BP-i vagyok ezért nekem ez a kérdés elég fontos...

Ferenczy Gábor írta...

ha én vennék, megvárnám a hétvégét ... szerintem mindenütt lesz sor, de - tipp - elég három felé beállni.

Megjegyzés küldése