2017. október 27., péntek

Adobe CC 2018 könyvek

Az Adobe frissítette számos szoftverét a Crative Cloudban. Előbb-utóbb eljutok oda, hogy a legfontosabb változásokat itt is megírjam. Ami biztos, hogy 2018-tól az Adobe képzéseinken már a frissített verziókat oktatjuk. Konzultáción, egyéni képzésen vagy tanácsadás során persze bármelyik (na jó: CS2 vagy annál frissebb) verzióban jártas kollégám válaszol meg minden kérdést vagy kínál megoldást a felvetődött problémára.



Az új szoftverekhez persze új könyvek is dukálnak, itt az Adobe Press kínálata érhető el. A "CC2018" kód még egy rövid ideig 35 százalék kedvezményt jelent akár nyomtatott, akár PDF változatra. A divatos címadás szerint: ha csak egy könyvet akarsz megvenni az Adobe szoftverről, akkor azt innen válaszd ki.
Én egyébként a PDF-t választom. Miért? Mert azonnal letölthetem és használhatom (vigyázat, mindegyik letöltés egyedi azonosítóval van ellátva). De a legfontosabb, hogy a PDF szabad szavasan kereshető és ez gyorsabb és praktikusabb, mint a nyomtatott változat – hiába is imádom a könyveket. További érv a PDF verzió mellett, hogy a kisebb szoftver-frissítéseket követi a könyv is, ilyenkor a módosított verzió ingyen letölthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése