2018. március 7., szerda

De miről írt az Almalap tíz évvel ezelőtt?

Ez a bejegyzés nem kezdődhet másként, mint a tíz éve (2008. januárjában) bemutatott MacBook Air promo videójával – ez volt az Almalap vezető cikke (Légből kapott adatok).



Ez volt az első hordozható gép, ahol azon volt a hangsúly, hogy milyen vékony, és nem azon, hogy milyen teljesítményt kínál, mennyi memóriát, milyen kijelző felbontást... Számomra azóta is értelmezhetetlen fogalom a "legvékonyabb" pont, a legvastagabb sokkal mérhetőbb lenne. Csak a rend kedvéért: 64GB SSD, nincs CD/DVD, 4GB RAM, Intel Core2Duo 1,6GHz-es proci. Az első érzésekről A legnagyobb iPod írás szól, címében az első gondolat.

És a többi cikk

  • Maclibre
    Lehet valaki kezdő vagy haladó Maces nem kell mindjárt illegalitásba vonulni használható szoftverekért. A beszeljukmac.com Mac wikijében is szó van arról, hogy amit ***dows alatt x programmal csinált az ember azt Mac alatt milyen szoftverrel lehet.
  • JBL dizájn
    A JBL nem hitt abban, hogy a hangszórók nem hogy műalkotások, de még csak abban sem, hogy dizájn tárgyak volnának. Úgy vélték, hogy a feltűnő megjelenés nagyobb kockázatot hordoz, mint lehetséges, nyereségben mérhető, piaci előnyt.
  • Rövid hírek
    Dől a lé... :: ... de mi legyen vele? :: Szegény Steve? :: AAPL hullámvasút :: Suliba ment :: Blu-Ray nyert :: Könyvek Leopárdról :: Yahoo! :: Beszól a Pingvin! :: Tienamen Store :: Glasgowt bevették :: MacBook Air :: Kevésbé mobil :: Úcirc;j-Zéland :: Get Back,Mac! :: Touchpad jovo :: Digitális idok :: Nyár lesz :: Jó a Leo, jó a Mac
  • Szoftver hírek
    Leopárd magyarul! :: Firmware update :: Leopárd 10.5.2 :: Skype :: Feeder :: Tomb Raider :: Szoftver-frissítés :: iWork frissítés :: VVIDGET 64-biten :: Diskwarrior 4.1 :: XSan 2 :: Safari 3.1 :: Director :: PS elements Mac-re
  • Grammy díj átadás
    A Los Angelesben rendezett zenei díj átadó gálaesten 450 mikrofont, 155 tonna világítás-technikai eszközt, tizenháromezer ampert, 19 óriáskivetítőt és 94 tudósító-fülkét kellett kiszolgálni - ebben segített egy armadányi Mac.
  • Plant Tycoon
    A Plant Tycoon - Ültetvény Mogul - név egy alapvetően bárgyú és bugyuta játékot rejt, amely képes embereket napokra lekötni.
  • Warzon 2010
    Stratégiai játékok szerelmeseitől gyakran hallom, hogy tele van a puttonyuk a nagy 3D-sítéssel.
  • Az iPhone története...
    Az iPhone bemutatóját és tényleges forgalomba kerülését kísérő dicshimnuszok és hozsannázás elrejtette a szem elől, hogy az iPhone még nem volt teljesen kész. Az első árat 599 dollárról 399 dollárra kellett csökkenteni.
  • iPhone hírek
    Ingyen Wi-Fi :: Menetrend iPhone-ra :: Lotus iPhone-ra :: iPhone marketing :: Kié lesz az utód? :: Ausztria:T-Mobile :: Kiesik a Motorola? :: A Palm kiesett :: iPhone-on keresünk :: Starbucks :: Barátfigyelo :: Orange:90000 :: Kevesebb iPhone? :: Vírus iPhone-ra
  • iPod, iTunes hírek
    Oldjátok meg magatok! :: iPod csak SSD-vel? :: Nagyobb Touch :: Olcsóbb és 2Gb Shuffle :: iTunes 7.6.1 :: Úgyjabb vesztes :: Ostábla Touchra :: HALO Touchon :: Olcsóbb Store :: Nagyon megy az iPod
  • AppleShop - Miskolc
    Elkezdtem keresgélni az Apple boltok között, hogy ki tudna segíteni nekem, pécésnek, egy ilyen témában. Akkor fontos volt az is, hogy valamennyire közel legyen hozzám, hogy személyesen is be tudjak menni. Így esett a választás a miskolci AppleShopra.
  • FW3200 vs. 802.11n?
    Mi lesz 2008 legfontosabb technikai fejlesztése, eseménye? Erre a roppant aktuális, ám idő előtti kérdésre több választ is kiforrt a szaksajtó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése